fbpx

Ons verhaal

Onze experts zijn anders. Verfijning en details komen op de eerste plaats terwijl jij geniet.

Kappersbezoek

Ecologisch

Onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Geen onaangename geuren of geen kankerverwekkende stoffen, wel geniet je van totale rust.

Professional care

We werken uitsluitend met producten van L'Oréal en Kérastase. Verkrijg de beste resultaten in zeer korte tijd door de beste producten.

Persoonlijke beleving

Elk kappersbezoek moet een beleving zijn. Een plek waar je thuis bent en volledig tot rust kunt komen. Jouw nieuwe look is voor ons prioriteit.

The colorexperts

kappersbezoek

Kleuren en balayages zijn onze specialiteit, hiervoor volgden we verschillende trainingen in binnen- en buitenland. Ook werken we steeds met respect voor de haarvezel. Gezond en sterk haar is voor ons van groot belang.

Onze colorexperts creëren de mooiste kapsels en kleurcreaties waarmee jij de look krijgt wat je verdient.

Herken je dit? Je droomt van die mooie blonde kleur in je haar maar ondanks de vele verschillende pogingen durf je niet meer. Het zweet breekt je letterlijk en figuurlijk uit wanneer je de deur van het salon binnen stapt. Je vergaat van angst tijdens je kleurbezoek. Je denkt bij jezelf: ‘Wat als het opnieuw geel is? Wat als mijn haar beschadigd raakt enz.’ Maar toch droom je van die mooie blonde kleuren in je haar, je wilt het nog maar eens een kans geven. Je krijgt die mooie balayage maar niet uit je hoofd. Ookal heb je hier al heel wat euro’s aan gespendeerd. 

Hoe zou het voor je zijn als jij morgen met een gerust hart kan binnen stappen in een kleurconcept en je met die mooie blonde gezonde kleur eindelijk naar buiten kan wandelen? Geen geel of droog haar zodat telkens wanneer je de spiegel passeert, je niet kan stoppen met je look te bewonderen. Eindelijk kan je die mooie foto’s posten op je social media om nog maar te zwijgen over de vele leuke reacties van je vrienden en familie. Jij bent helemaal in de wolken van jouw nieuwe kleur.

Dat is mogelijk wanneer je bij ons een afspraak inboekt. Kleuren en balayages zijn onze specialiteit, hiervoor volgden we verschillende trainingen in binnen- en buitenland. Ook werken we steeds met respect voor de haarvezel. Gezond en sterk haar is voor ons van groot belang.

Wat zou hiervan het resultaat voor jou zijn?  Mooi sterk en glanzend haar.  Weg droog & frizze haar. Eindelijk die mooie kleur waar jij al even van droomt.  Je voelt je zelfzekerder en beter in je vel. Minder uitgaven op de lange termijn. 

Advies op maat

Je kan bij ons steeds kiezen een gesprek met advies op maat. Dit kan je online inboeken en op deze manier bespreken we samen jouw droomkleur. 

ONS Team

Tamara
Gitte
Valerie
Alissa

Verzorging
op maat

Ontdek het L’Oréal en Kérastase gamma in ons salon. Wij zorgen voor het ware wellness moment  dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

galanti_slider (3)

Vraag je
VIP-MEMBER card

Heb jij onze VIP membercard al? Onze VIP-kaart geeft recht op 10% korting op elke kleurbehandeling en 10% korting op onze alle Kerastase producten. Vraag naar de voorwaarden in ons salon.