fbpx

Ons verhaal

Laat je betoveren door de kunst van kleur en textuur. Ontdek de Galanticolorexperts-ervaring en geef je haar de aandacht die het verdient. Welkom bij de perfecte symbiose van deskundigheid en creativiteit, waar jouw schoonheid centraal staat.

Kappersbezoek

Ecologisch

Onze producten zijn biologisch afbreekbaar. Geen onaangename geuren of geen kankerverwekkende stoffen, wel geniet je van totale rust.

Professional care

We werken uitsluitend met producten van L'Oréal en Kérastase. Verkrijg de beste resultaten in zeer korte tijd door de beste producten.

Persoonlijke beleving

Elk kappersbezoek moet een beleving zijn. Een plek waar je thuis bent en volledig tot rust kunt komen. Jouw nieuwe look is voor ons prioriteit.

The colorexperts

Bij Galanticolorexperts geloven we in de kracht van schoonheid die van binnenuit komt. Ontdek hoe ons adviesgesprek op maat niet alleen over uiterlijke veranderingen gaat, maar ook over het versterken van jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde. Stap binnen en ervaar de Galanticolorexperts-behandeling.

Plan alvast jouw advies gesprek in, dat kan steeds online of telefonisch.

Team galanti staat voor je klaar!

Herken je dit? Je droomt van die mooie blonde kleur in je haar maar ondanks de vele verschillende pogingen durf je niet meer. Het zweet breekt je letterlijk en figuurlijk uit wanneer je de deur van het salon binnen stapt. Je vergaat van angst tijdens je kleurbezoek. Je denkt bij jezelf: ‘Wat als het opnieuw geel is? Wat als mijn haar beschadigd raakt enz.’ Maar toch droom je van die mooie blonde kleuren in je haar, je wilt het nog maar eens een kans geven. Je krijgt die mooie balayage maar niet uit je hoofd. Ookal heb je hier al heel wat euro’s aan gespendeerd. 

Hoe zou het voor je zijn als jij morgen met een gerust hart kan binnen stappen in een kleurconcept en je met die mooie blonde gezonde kleur eindelijk naar buiten kan wandelen? Geen geel of droog haar zodat telkens wanneer je de spiegel passeert, je niet kan stoppen met je look te bewonderen. Eindelijk kan je die mooie foto’s posten op je social media om nog maar te zwijgen over de vele leuke reacties van je vrienden en familie. Jij bent helemaal in de wolken van jouw nieuwe kleur.

Dat is mogelijk wanneer je bij ons een afspraak inboekt. Kleuren en balayages zijn onze specialiteit, hiervoor volgden we verschillende trainingen in binnen- en buitenland. Ook werken we steeds met respect voor de haarvezel. Gezond en sterk haar is voor ons van groot belang.

Wat zou hiervan het resultaat voor jou zijn?  Mooi sterk en glanzend haar.  Weg droog & frizze haar. Eindelijk die mooie kleur waar jij al even van droomt.  Je voelt je zelfzekerder en beter in je vel. Minder uitgaven op de lange termijn. 

Advies op maat

Ontdek het ultieme haaradvies op maat bij Galanticolorexperts. Onze persoonlijke aanpak begint met een adviesgesprek, waar we de tijd nemen om jouw unieke behoeften en stijl te begrijpen. Van kleurexperimenten tot haarverlengingen, ons deskundig team staat klaar om jouw schoonheidsdoelen te realiseren.

Tijdens het adviesgesprek verkennen we samen de mogelijkheden, bespreken we trends en luisteren we naar jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde transformatie, ons doel is om een op maat gemaakt plan te creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

ONS Team

Tamara
Alissa

Verzorging
op maat

Ontdek het L’Oréal en Kérastase gamma in ons salon. Wij zorgen voor het ware wellness moment  dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

galanti_slider (3)

Vraag je
VIP-MEMBER card

Heb jij onze VIP membercard al? Onze VIP-kaart geeft recht op 10% korting op elke kleurbehandeling en 10% korting op onze alle Kerastase producten. Vraag naar de voorwaarden in ons salon.